Fie Markvad
13/02-2024
Fie Markvad er hjertet og sjælen bag OpskriftUnivers, et sted hvor hendes personlige madlavningsrejse og professionelle serveringserfaring smelter sammen. Som selvlært kokkeentusiast og kender af både det søde og det salte køkken, har Fie en praktisk tilgang til madlavning, som hun elsker at dele med andre. Hun mener, at alle kan lære at lave mad, og at de rigtige køkkenapparater og redskaber gør rejsen både sjovere og mere spændende. Med mange års erfaring som tjener i forskellige restauranter, har Fie ikke kun samlet en bred viden om forskellige køkkener, men også udviklet en dyb forståelse for, hvad der skaber en mindeværdig spiseoplevelse. Denne forståelse gør, at Fie kan formidle indsigtsfulde artikler, guides og købsrådgivninger på forbrugsprisen.dk, hvor hun kombinerer sin viden med sin erfaring til at hjælpe andre med at skabe deres egne mindeværdige måltider og øjeblikke.

Ekspertiseområder:

  • Madlavning og opskriftudvikling
  • Vin & kaffe entusiast
  • Valg og brug af køkkenapparater.
  • Sæsonbaserede og bæredygtige madvalg.

Hvilket køkkenredskab vil du ikke kunne klare dig uden?

Jeg elsker min Airfryer og vil helst ikke undværre den i mit køkken. Jeg startede ud med en OBH Nordica ActiFry og blev ret hurtigt fan af den nemme og hurtige måde at lave mad på. Det er fantastisk ikke at skulle vente på en forvarmet ovn, og den der rene smag man får, uden al olie, er fantastisk. Nu har jeg skiftet til en Ninja Foodi, og det er som nat og dag – teknologien har rykket sig enormt. Den er bare så nem at bruge, og det sparer mig en masse tid, som jeg kan bruge på at hygge mig eller lave mad på andre sjove måder.

Hvad er det sidste køkkenudstyr, du købte, og hvad står der på din ønskeliste?

For nylig gik min trofaste stavblender fra Braun i stykker, og det var ret så ærgerligt – den havde trods alt været en del af mit køkken i rigtig mange år. Det var et lidt vemodigt farvel, for den havde en særlig plads i køkkenet, og i hjertet, må man sige. Men jeg har fået en ny nu, denne gang en OBH Nordica for at prøve noget nyt og den åbner op for alle de der små madprojekter, jeg har savnet – som at lave hjemmelavet mayo. Der er bare noget ved det selv at kunne lave det fra bunden. Når det kommer til min ønskeliste, så drømmer jeg om et vinkøleskab. Ikke noget voldsomt, men bare det at kunne nyde et glas vin, der er kølet helt perfekt ned, det lyder som ren hverdagsluksus. Og så ville det også se ret godt ud i køkkenet, hvor jeg allerede har fundet det perfekte lille hjørne til det.

Alle indlæg rådgivet af
Fie Markvad
Køkken og mad

Købsrådgivninger

Produktanmeldelser

Artikler