Rasmus Ramskov
Rådgiver siden 26/02-2024
Rasmus Ramskov har hele sit liv interesseret sig for krop, sundhed og psykologi. Og med en særlig interesse for natur og miljø, har han altid kigget på sammenhænge mellem sundhed, miljø og hvordan vi kan bruge naturen som en del af vores mentale og kropslige sundhed. Med et aktivt liv, med kampsport, fridykning, vandsport og sejlads, samt tusinder af klienter med diverse skader og problematikker, har Rasmus en god forståelse for, hvad der hjælper når vi har smerter eller skal forebygge kropslige eller mentale udfordringer. Udover de mange timer, der bliver brugt med klienter, i naturen, eller i den vilde have, har Rasmus altid haft optimisme og gåpåmod, når det gælder nye projekter og ideer, der skulle omsættes til handling. Og med flere iværksættere i familien, var det oplagt at starte klinikken God Krop, der tilbyder massage og kropsbehandling til virksomheder og private i København. Det har givet mange læringsrige oplevelser, knubs og knowhow gennem årene, og Rasmus deler gerne ud af sin viden, erfaringer og ideer. Rasmus er et pragmatisk menneske, og forholder sig til livet og dets udfordringer med en fornuftig og jordnær tilgang.

Ekspertiseområder:

  • Krop, sundhed
  • Kropsterapi og massage
  • Velvære og mental sundhed
  • Gør det selv projekter
  • Natur og dyreliv

Hvad er dit bedste sundhedsråd?

For mig er noget af det bedste vi kan gøre, at være i god kontakt med os selv og have det godt mentalt og følelsesmæssigt. Når vi har det godt i vores sind, er det ofte meget nemmere at træffe sunde valg, og skabe de forandringer i vores liv vi har lyst til og brug for. Vær ikke bleg for at kigge på dit liv og dine relationer, og mærk om der er noget, der tager energien fra dig. Når vi igennem længere tid lever et liv, hvor vi går på kompromis med os selv, eller lever et liv, der dræner os for godt humør og livsglæde, bliver vi nemt dårligere til at mærke os selv. Sørg for at gøre det, der gør dig glad, og stop op en gang imellem, så du kan mærke, hvad du rent faktisk har lyst til eller brug for. Så er du allerede godt på vej. Og så kan du altid vælge kropsbehandling som fx massage eller dyrke yoga eller nogle former for kampsport, der hjælper dig med at få en større kropsbevidsthed.

Hvad gør du selv for at holde dig sund og rask?

Jeg sætter altid mit gode humør øverst på listen over det, der giver mig en følelse af sundhed og have det godt. Jeg elsker havet, naturen, ro og frisk luft. Jeg sørger for at mit hjem er hyggeligt og en base, der giver mig den ro og tryghed jeg har brug for, for at lade op. Jeg tilrettelægger mit liv, så jeg har den bedste mulighed for at vælge hvad jeg har lyst til, når det passer. Jeg har en dejlig kæreste, som jeg nyder at prioritere tid til at drikke morgenkaffen med i ro og mag, så starten på dagen er fuld af nærvær. Så kan dagen bare komme an. Jeg sejler og bor på min sejlbåd 3 måneder om året, da det simple liv og kontakten til naturen, giver mig glæde, livslyst og optimisme. Og så lever jeg generelt et aktivt liv med at passe hus, naturvandring, vandsport og sund mad, med fødevarer vi selv dyrker.